Qeveria do te mbylle Radion Nderkombetare te Serbise!

Te nderuar ndegjues, me vendimin e Qeveris se Serbise, me 31.korrik te vitite 2015. do te nderpren punen Radio Nderkombetare e Serbise – Radio Jugosllavia. Keshtu do te nderprehet, para se te gjithave, bashkpunimi i yne i frytshem me Ju, por edhe tradita e pandrprer e informimit te diaspores dhe opinjonit botror per nxharjet aktuale, afariste dhe kapacitet turistike, bukurit, kulturen dhe traditat e Serbis dhe te ishe Jugosllavis ne 12 gjuhe, nepermes valve te radios, internetit dhe satelitit. Ju falenderojme qe na keni ndegjuar dhe besuar me shume se 79 vite.

Lajmet

02. 07. 2015. - 17:35
v

Kryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq dhe ministrja e mbrojtjes e Italis Roberta Pinoti kan qen te pelqimit ne Beograd, me nivelin e larte te marrdhenjeve politike dhe ekonomike te dy vendeve, ka mundesi per...

02. 07. 2015. - 17:34
i

Presidenti I Serbis Tomislav Nikoliq nuk do te shkon ne Srebrenic, ka deklaruar per ,,Danas” te Beogradit keshilltari I presidentit Ivan Mrkiq. Ai ka then qe presidenti Nikoliq do te ishte I gaqeshem qe tju perkulet...

02. 07. 2015. - 17:33
a

Ne bisedimet e Brukselit eshte treguar qe perfaqsuesit e Shqiptarve te Kosoves, nuk jan te gaqeshem per arritjen e marrveshjes, kurse deklaratat nga Prishtina per raundin e fundit te dialogut jan plotesishte...

02. 07. 2015. - 17:32
a

Kryeministri i Kosoves Isa Mustafa ka deklaruar qe organet qeveritare ne Prishtine nuk kan rruge tjeter peerveq se sa me pare te formojne gjyqin Special per krime luftarake qe kan ber pjestaret e ashtq. UCK. Ai ka...

02. 07. 2015. - 17:32
a

Serbet ne KdheM po insistojne ne autorizimet egzekutive te BKS ne sferen e arsimit, zhvillimit ekonomik, shendetesise dhe planifikimit hapsinor – ka then zevendesi i kryeministrit te Kosoves Branimir Stojanoviq ne...

02. 07. 2015. - 17:32
d

Korniza e re e rezolutes britanike per Srebrenicen nuk dallon shume nga teksti i meparshem, ka deklaruar MPJ i Serbis Ivica Daqiq. Ai per RTS ka then qe mendon se do te ishte mire qe per ket qeshtje te arrihet...

02. 07. 2015. - 17:11
K

Ne luftrat e Siris dhe Irakut me se shumti ka luftetar nga Kosova, ka treguar Raporti I autorit Shpend Kursanit nga Prishtina, I cili eshte paraqitur ne Beograd, kurse grupet e harruara jan ne rrezik, te behen...

01. 07. 2015. - 14:38

Qeveria e Serbis dhe Hungaris kan nenshkruar pas mbeledhjes se perbashket kater marrveshje nga sfera e infrastruktures, qeshtjeve te jashtme, integrimet evropaine dhe arsimin. Kryeministri Aleksandar Vuqiq dhe Viktor...

01. 07. 2015. - 13:54

Serbia ka thirre antaret e KS te OKB qe te mos votojne per rezoluten britanike per Srebrenicen, sepse konsideron qe miratimi i saj do te jet i demshem dhe munde te destabilizon regjionin, thuhet ne letren te cilin...

01. 07. 2015. - 13:54

Ministrat e policis se Serbis, Austris dhe Hungaris, Nebojsha Stefanoviq, Johana Mikl-Lajtner dhe Shandor Pinter kan nenshkruar ne Budapest Memorandumin per bashkpunin per mbrojtjen e kufirit. Marrveshja parashikon...

Strаnice