Lajmet

29. 08. 2014. - 16:44
nes

Zyra për KdheM-në ka kërkuar sot, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Zhdukurve, 30 gusht, që organi kompetent krahinor, dhe veçanërisht bashkësia ndërkombëtare, të përdorin autoritetin e vet dhe maksimalisht t’i...

29. 08. 2014. - 16:43
n

Kryetari i Serbisë Tomisllav Nikolliq ka deklaruar që Serbia nuk ka pasur masa e subvencionit për eksportin e produkteve në tregun rus. Ai për pyetje të gazetarëve në Mostar që të shpjegojë nga të cilat masa Serbia...

29. 08. 2014. - 16:43
m

Presidentët e Serbisë, Kroacisë e Malit të Zi Tomislav Nikoliq, Ivo Josipoviq, Filip Vujanoviq dhe kryetari i Presidencës së BdheH-së Bakir Izetbegoviq, kanë nënshkruar sot në Mostar Deklaratën për persona të zhdukur...

29. 08. 2014. - 16:42
stefa

Ministri i punëve të jashtme të Serbisë Nebojsha Stefanoviq, ka deklaruar që ka kërkuar një takim urgjent me përfaqësuesit e KFOR-it dhe EULEX-it për shkak të sulmit dhe vrasjes së pjesëtarit të xhandarmerisë serbe...

29. 08. 2014. - 16:42
un

Seanca e Këshillit të Sigurisë së OKB-së, në të cilën do të përfaqësohet raporti i rregullt tremujor nga sekretari i përgjithshëm i organizatës botërore Ban Ki Mun për situatë në KdheM-në, do të mbahet sot në Nju...

29. 08. 2014. - 16:42
v

Pjesëtarët e konferencës për Ballkan Perëndimor, e cila është mbajtur dje në Berlin, se bashku kanë vlerësuar që ky tubim ka qenë një nxitim për të gjithë shtetet e rajonit që të realizojnë hapa konkrete në proces të...

28. 08. 2014. - 17:39
v

Ballkani Perëndimor është rajon i paqes dhe stabilitetit i cili pret anëtarësimin e shpejtë në BE-në, ka deklaruar në Berlin nënkryetari i parë i Qeverisë dhe ministri i punëve të jashtme të Serbisë Ivica Daçiq. Ai...

28. 08. 2014. - 17:39
k

Kryeministri i Serbisë Alleksandar Vuçiq ka paralajmëruar pas takimeve të para në Berlin të mbajtura në kuadër të konferencës „Ballkani Perëndimor“, që marrëveshja e nënshkruar me kompaninë gjermane Truck Lite do të...

28. 08. 2014. - 17:38
v

Pavarësisht nga shumë sfida në Lindje të Afërme dhe kriza ukrainase, NATO-ka planifikon zvogëlimin e kontingjentit të vet në KdheM-në, ka thënë për agjencinë TANJUG diplomati i lartë i aleancës. Trupat në KdheM-në...

28. 08. 2014. - 17:38
kim

Shefi i Gjeneral Shtabit të Ushtrisë së Serbisë Lubisha Dikoviq dhe komandanti i KFOR-it Salvatore Farina janë pajtuar, pas vrasjes së pjesëtarit të xhandarmerisë tek vendi Korshumlija, që urgjentisht të përforcojnë...

Strаnice