Qeveria do te mbylle Radion Nderkombetare te Serbise!

Te nderuar ndegjues, me vendimin e Qeveris se Serbise, me 31.korrik te vitite 2015. do te nderpren punen Radio Nderkombetare e Serbise – Radio Jugosllavia. Keshtu do te nderprehet, para se te gjithave, bashkpunimi i yne i frytshem me Ju, por edhe tradita e pandrprer e informimit te diaspores dhe opinjonit botror per nxharjet aktuale, afariste dhe kapacitet turistike, bukurit, kulturen dhe traditat e Serbis dhe te ishe Jugosllavis ne 12 gjuhe, nepermes valve te radios, internetit dhe satelitit. Ju falenderojme qe na keni ndegjuar dhe besuar me shume se 79 vite.

Lajmet

29. 07. 2015. - 17:14
k

Ne Zyren e Qeveris se Serbis per KdheM eshte vertetuar qe me 5.gusht ne Bruksel do te mbahet takimi ne nivelin teknik ne lidhje me marrveshjen e sigurimeve. Kjo do te jet rasti, pas hihjeksjes dore te njenaneshme te...

29. 07. 2015. - 17:12
a

Kryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq dhe ambasadori i Kines Li Mangqang kan vlersuar qe marrdhenjet politike dhe ekonomike te dy vendeve jan ne nivelin e larte dhe qe jan baza e mire per perparimin e bashkpunimit...

29. 07. 2015. - 17:10
ed

Ministrja e Kosoves per dialog Edita Tahiri ka paralajmrue qe me 5.gusht do te vazhdohet dialogu i Beogradit dhe Prishtines, ne te cilin do te precizohen te gjitha aspektet teknik te marrveshjes per njohejen e...

29. 07. 2015. - 17:09
v

Kryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq ka deklaruar qe deficiti i buxhetit republikan do te jet ne nivelin 2,87% te PBSH deri ne funde te vitite. Ai ka then qe ne diten e sodit deficiti i buxhetit eshte 25 miliard...

29. 07. 2015. - 17:09
a

Kryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq dhe ambasadori i Rusise ne Beograd Aleksandar Qepurin kan konstatuar qe egziston mundesia per perparimin e bashkpunimit ekonomik ne mes dy vendeve. Vuqiq ka falenderuar...

29. 07. 2015. - 17:08
h

Ne olimpiaden Nderkombetare te kemisteve te rinje ne Azerbejxhan ne qytetin Baku, Serbia ka fituar kater medalje. Nxenesit e shkollave te mesme te Serbis kan fituar nje medalje te arte, dy te arxhent dhe nje te...

28. 07. 2015. - 16:36
v

Dita e kujtimit per ndijekjen e Serbeve do te shenohet me 4.gusht me tubimin e madhe para Sremska Raqes dhe me nje manifestim me 5.gusht, e cila do te shpallet Dite zie ne teritorin e Serbis dhe RS, ka deklaruar...

28. 07. 2015. - 16:34
k

Ministri i punve te jashtme i Serbis Ivica Daqiq ka deklaruar ne Madrid ne takimin e nivelit te larte te Komitetit te Keshillit te sigurimit te OKB per luften kunder terorizmit dhe ndalimin e kalimit te luftetarve te...

28. 07. 2015. - 16:33
d

Nebkryetari i pare i Qeveris dhe ministar i punve te jashtme i Serbis Ivica Daqiq ka pasur ne Madrid takime te ndara me shefat e diplomacive te Spanjes dhe Malis te cilet kan theksuar qe keto dy vende nuk ndryshojne...

27. 07. 2015. - 17:39
m

Shefja e ekipit te bisedimeve te Serbis me BE Tanja Mishqeviq ka deklaruar qe eshte optimist kur eshte fjala per dialogun e Beogradit dhe Prishtines dhe qe pret perparim ne pjesen e dyte te veres para shtatorit. Ajo...

Strаnice