Qeveria do te mbylle Radion Nderkombetare te Serbise!

Te nderuar ndegjues, me vendimin e Qeveris se Serbise, me 31.korrik te vitite 2015. do te nderpren punen Radio Nderkombetare e Serbise – Radio Jugosllavia. Keshtu do te nderprehet, para se te gjithave, bashkpunimi i yne i frytshem me Ju, por edhe tradita e pandrprer e informimit te diaspores dhe opinjonit botror per nxharjet aktuale, afariste dhe kapacitet turistike, bukurit, kulturen dhe traditat e Serbis dhe te ishe Jugosllavis ne 12 gjuhe, nepermes valve te radios, internetit dhe satelitit. Ju falenderojme qe na keni ndegjuar dhe besuar me shume se 79 vite.

Lajmet

16. 06. 2015. - 16:04
d

Ministri i punve te jashtme Ivica Daqiq ka terhijekur verejtjen ne konferencen per mbrojtjen e gazetarve ne Vjen qe gazetaret dhe liria e mediave jan ne mesin e viktimave te para ne cdo perleshje dhe ka thirre...

16. 06. 2015. - 15:52
d

Nenkryetari i pare i Qeveris dhe MPJ i Serbis Ivica Daqiq ka pranuar ambasadorin Ernst Rajhel, te plotefuqishem e Ministris se punve te jashtme gjermane per Evropen Juglindore, Turqin dhe vendet EFTA dhe ka theksuar...

15. 06. 2015. - 17:48
k

Ministri i punve te jashtme i Austris Sebastijan Kurc ka theksuar ne takimin me kolegun e Luksemburgut Zhan Aselborn qe duhet sa me shpejt te hapen kapitujet e pare te bisedimeve me Serbine. Aselborn ka then qe vendi...

15. 06. 2015. - 17:48
b

Drejtori i Zyres per KdheM Marko Gjuriq po udheheq delegacionin e Beogradit, e cila ne lidhje te dialogut teknik ne mes Beogradit dhe Prishtines prej sodit deri me 18. qershor ne Bruksel do te marr pjes ne bisedimet...

15. 06. 2015. - 17:47
n

Serbia do te mban poziten neutrale ne mes BE dhe Rusise dhe kurre nuk do te qet sankcionet Federates Ruse, sepse konsiderojme qe asnje lloji sankcionesh nuk eshte mnyra per zgjedhjen e krizes, ka perciellur...

15. 06. 2015. - 17:47
d

Nenkryetari i pare i Qeveris dhe shef i diplomacis serbe Ivica Daqiq ka perseritur qe qellimi strategjik i Serbis eshte antarsimi sa me i shpejt ne BE dhe ka vlersuar qe Serbis ne ket kuptim ka periudhen e veshtir...

15. 06. 2015. - 17:46
n

Presidenti i Serbis Tomislav Nikoliq neser nuk udhton per ne Sarajeve siq ka qen me pare e paralajmruar, eshte vertetuar per Tanjugun ne Kryesin e BdheH. Ne funde te javes se kaluar nga Kryesia e BdheH eshte...

15. 06. 2015. - 17:46
v

Kryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq neser do te merr pjes ne forumin Afarist, te cilin e organizon oda Ekonomike e Zvicra-Evropa Qendrore. Perveq pjesmarrjes ne ket tubim Vuqiqi do te takohet me sekretarin...

15. 06. 2015. - 17:45
v

Kryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq ka biseduar me kryetarin e Keshillit per qeshjet nderkombetare te dumes Shtetrore te kuvendit Federal te Rusise Aleksej Pushkov per perparimin e marrdhenjeve te dy vendeve...

15. 06. 2015. - 17:45
z

Nuk shohe asnje arsye per vonesen e metejshme per formimin e gjyqit Special per krimet luftarake ne Kosove, ka deklaruar perfaqsuesi special i BE ne Prishtin Samuel Zhbogar. Ai per ,,Vecernje novosti“ te Beogradit ka...

Strаnice